Profil

Tømrermester Jesper Hebjørn har været selvstændig tømrermester siden 2000. Han har årelang erfaring med at løse såvel hovedentrepriser, som at udføre reparationer og nybyg for private og erhverv. Jesper er en flittigt benyttet rådgiver og håndværker, når private skal have designet og udført opgaver, der er tilpasset miljøer og omgivelser.

Jesper Hebjørn lægger vægt på god dialog med kunden både op til og under arbejdets udførelse.

Design og kreative løsninger

I stadigt større omgang arbejder Jesper med opgaver, der kræver en kreativ løsning, en designmæssig overvejelse og en forståelse for det konkrete miljø. Opgaver, hvor kunden har et behov for at få lavet en særlig løsning, der matcher deres hjem, deres behov, påtager Jesper sig med stor glæde. Han fungerer ofte som rådgiver og sparingspart. Hvilket træ skal anvendes? Hvordan skal design og konstruktion være? Osv. Siden udfører han arbejdet i en løbende dialog med kunden.

5 års garanti

Jesper Hebjørn er forsikret gennem eget forsikringsselskab. Når du vælger en håndværker, der er forsikret, sikrer du dig samtidig 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

 

“Min håndværksmæssige professionalisme er afhængig af, at jeg har en bred kontakt med alle tømreropgaver fra vedligehold, over reparation til nybyg.”

 

KONTAKT

Jesper Hebjørn Brandstrupvej 10, Rødovre. Tel. 27522757

BANK & CVR

CVR: 35203885 Bank: Nykredit. Reg. 8117 Konto 3462921

5 års garanti

Jesper Hebjørn yder 5 års garanti på den håndværksmæssige udførelse af arbejde i private hjem